Platform Sekerap Kereta
TERBAIK di Malaysia:

Sekerap kereta anda untuk harga tertinggi dalam masa 24 jam!

1,022,000

Pemandu Dilayan

RM5,103,000,000

Dalam Urus Niaga Kenderaan

2,500

Pengedar Automotif Bertauliah

Melupuskan Kereta Anda dalam 3 Langkah Yang Mudah

Serahkan Butiran Anda

Serahkan Butiran Anda

Berikan kami butiran yang diperlukan untuk mengisi maklumat asas kereta anda.

Penilaian dalam 24 Jam

Penilaian dalam 24 Jam

Bengkel akan membuat tawaran mereka di platform kami dan kami akan menyampaikan tawaran tertinggi kepada anda.

Atur Untuk Melihat Kereta

Atur Untuk Melihat Kereta

Berpuas hati dengan penilaian kami? Kami akan mengaturkan kutipan dengan pembeli untuk melupuskan kenderaan anda.

Mengapa Anda Patut Lupuskan Kereta Anda dengan Kami?

Platform Jualan Kereta Pilihan Asia Tenggara

4.9/5 bintang kami di Facebook dan Google Review tidak mungkin salah. Kami juga mengendalikan bilangan kereta terbanyak di Asia Tenggara, mengendalikan purata 500 kes setiap bulan.

Selamat dan Terkawal

Kami berada di sini untuk melindungi pengguna daripada peniaga yang tidak beretika. Itulah sebabnya kami mempunyai langkah kawalan kualiti yang ketat. Kami juga hanya bekerjasama dengan rakan kongsi yang diluluskan dan bereputasi.

Lancar dan Mudah

Kami akan memperoleh nilai lupus tertinggi untuk kereta anda dalam masa satu hari daripada rangkaian 600 rakan kongsi bertauliah kami. Dengan Motorist, anda tidak perlu lagi berusaha untuk mencari harga terbaik dari pelbagai bengkel.

Telus dan Fleksibel

Kami faham jika anda mempunyai keraguan. Itulah sebabnya kami janji untuk tidak memaksa jualan ke atas pelanggan kami. Jika anda tidak pasti dan memerlukan lebih banyak masa untuk membuat keputusan, beritahu kami!

Soalan Lazim

Sila beri kami 24 jam untuk mendapatkan penilaian tertinggi dan paling tepat untuk kereta anda. Jika anda memerlukan masa penyelesaian yang lebih cepat, beritahu kami terlebih dahulu. Penilaian terpantas kami setakat ini telah selesai dalam masa satu jam.

Kami memperoleh penilaian kereta anda melalui sistem pembidaan dalaman proprietari kami. Selepas memuat naik butiran kereta anda, rangkaian bengkel kami akan menyerahkan tawaran terbaik mereka untuk kereta anda. Setelah pembidaan selesai, kami mengagregatkan tawaran mereka dan menyampaikan tawaran yang tertinggi kepada anda.

Penilaian kami mengambil kira jenama, model dan keadaan kenderaan. Harga yang akan kami sebutkan kepada anda adalah harga yang akan dibayar oleh peniaga lupus.

Sila maklumkan kepada perunding mesra kami bahawa anda ingin meneruskan transaksi ini. Kami akan mengaturkan supaya Peniaga Lupus datang dan mengambil kereta anda pada masa yang sesuai untuk anda."

Perkhidmatan penilaian kereta kami adalah dan akan sentiasa 100% PERCUMA kepada semua pelanggan kami. Walaupun selepas menerima penilaian kereta anda daripada kami, tetap tidak ada kewajipan untuk melupuskan kereta anda dengan kami."

Inilah apa Yeok Yin dan 686 pemandu berbahagia kami berkata tentang kita perkhidmatan!

Dia membantu dan membuat susulan rapat dengan saya dan membalas dengan segera. Saya rasa selesa berurusan dengannya. 5 bintang untuk Alaina. Terima kasih.

Jonathan Kwan

Selvi

Cm Cheang

Michael Yang

Fairuz Amir

Yeok Yin

Alicia

Jay

Motorist Hubungi Kami