Kerjaya

Kehidupan di Motorist

Memudahkan Pemilikan Kenderaan untuk Semua

Motorist Malaysia adalah platform sehenti anda untuk perkhidmatan automotif dan pengurusan kenderaan untuk semua pemilik kereta. Kami menyepadukan kepercayaan dengan teknologi untuk penyelesaian yang cekap dan berkesan untuk semua pemilik kenderaan dan bertujuan untuk meringankan kesukaran yang mungkin mereka hadapi dalam industri automotif. Menyertai keluarga Motorists hari ini jika anda berkongsi misi kami untuk memudahkan pemilikan kenderaan di Asia Tenggara!

Perjalanan Syarikat Motorist
Sambutan Hari Lahir Motorist
Perjalanan Syarikat Motorist

Faedah Masyarakat

Pembelajaran & Perkembangan

Kami menyediakan program latihan dan kursus tajaan syarikat untuk memulakan kerjaya atau pembangunan profesional anda.

Sesi Pengukuhan Pasukan

Syarikat kami tidak kemana tanpa ahli pasukan kami. Sertai kami untuk keluar berpasukan, berekreasi dan bergembira yang mengagumkan!

Latihan Semasa Kerja

Dari hari pertama, anda akan terikat dengan mentor yang akan membimbing anda semasa anda memulakan kerjaya anda bersama kami.

Kemudahan Hiburan

Kami bekerja keras, tetapi kami juga bermain keras. Ruang kerja kami dilengkapi dengan kemudahan makan di tapak, permainan rekreasi dan dengan aliran minuman percuma!

Peluang Bekerjasama Pelopor Industri

Bekerjasama dengan individu-individu terkemuka yang berbakat dari industri teknologi dan pengangkutan. Bersama-sama, kita akan menggegarkan pasaran automotif lama.

Persekitaran Dinamik & Pantas

Tak banyak syarikat yang telah meningkatkan perniagaan mereka secepat kami. Bersedia untuk menghadapi cabaran dan peluang pertumbuhan yang tidak berkesudahan.

Proses Pengambilan Pekerja Kami

1

Semak dan Sembang

Kami akan menjemput anda untuk bersembang supaya lebih memahami aspirasi kerjaya anda. Jangan beragu-ragu untuk bertanya soalan mengenai jawatan dan syarikat juga.

2

Cabaran Diterima!

Anda akan diberi cabaran peranan, bergantung pada jawatan yang anda memohonkan. Ini membolehkan kami menilai tahap kecekapan dan kemahiran anda.

3

Jumpa Pasukan Anda

Inilah peluang anda untuk mengenali rakan sepasukan masa depan anda. Anda akan bekerja rapat dengan mereka apabila anda menyertai kami.

4

Penilaian Kulture

Temui seluruh pasukan Motorist. Ini adalah peluang terakhir anda untuk menilai sama ada Motorist ialah tempat yang anda ingin bekerja.

Temuduga Kerjaya