Testimoni

4.8

Berdasarkan 548 Ulasan

Keseluruhan proses mengambil masa kurang daripada 48 jam. Pemeriksaan dilakukan mengikut keselesaan saya dan juga sangat pantas. Urus niaga juga berlaku di tempat kejadian.

Jual Kereta

Saya gembira kerana telah menemui pemandu untuk menjual kereta saya. Pengalaman itu lancar dan menyenangkan. Saya telah mendapat sebut harga daripada banyak platform dan pemandu memberikan saya harga tertinggi dan transaksi paling lancar. Tahniah kepada Sook Ling dan pasukan. Cukup hebat. Terima kasih.

Jual Kereta

Perkhidmatan yang sangat baik dan pantas. Seluruh proses selesai dengan cepat. Penilaian yang murah hati dan jujur yang lebih tinggi daripada semua laman web beli/jual kereta lain. Pasti akan mengesyorkan dan menggunakan semula untuk melupuskan kereta saya.

Jual Kereta

Susunan yang baik dan pantas. Menawarkan juga bahagian yang lebih tinggi dan tiada susunan kewajipan. Pasti akan merujuk kepada rakan dan bukannya platform perintis lain di Malaysia

Jual Kereta

β€œIa adalah pengalaman yang sangat baik, ia adalah perkhidmatan yang sangat profesional sejak hari pertama saya membuat hubungan pertama saya. Malah, saya sangat terkejut dengan tindakan susulan oleh orang yang bertanggungjawab yang menghubungi saya, Cik Jia Yi, saya mesti memberikan komen yang sangat baik kepadanya untuk kemahiran susulan yang tinggi dan baik sehingga saya tidak mempunyai komen yang baik lagi untuk dia. Walaupun tiada perjumpaan face to face antara Jia Yi dan saya sendiri tetapi layanan pelanggan sangat bagus πŸ‘ , Syabas πŸ‘πŸ» kepada pasukan dan susunan yang diperlukan sehingga jualan kereta saya berjaya.

Jual Kereta

Bagaimana boleh kami membantu anda? you?

Keramahan yang hebat.. sangat mesra dan membantu. Sangat responsif dan bermaklumat. Pemikiran tertumpu pelanggan yang baik dan mampu menunjukkan kesabaran dan pemahaman. Ringkasnya sumber yang sangat berharga. Terima kasih atas pengalaman yang indah.

Jual Kereta

Perkhidmatan pemandu adalah salah satu pengedar kereta terbaik di Malaysia. Mereka pantas, pantas dan membalas dalam masa 24 jam. Jika anda tidak cerewet dengan harga dan dealer, anda boleh menjual kereta anda dalam masa 2 hingga 3 hari.

Jual Kereta

Menjual kereta saya melalui Motorist dalam masa beberapa hari sahaja! Maklum balas daripada pasukan mereka adalah pantas dan berkesan. Ketenangan fikiran untuk keseluruhan senaman.

Jual Kereta

Saya sangat gembira berurusan dengan Encik Anthony, beliau cekap dan memastikan segala-galanya dilindungi pada harga terbaik di bandar. Saya mengesyorkan kepada sesiapa sahaja, terima kasih.

Jual Kereta