Testimoni

4.9

Berdasarkan 669 Ulasan

Pemandu mempunyai sumber yang luas, mereka boleh dipercayai dari segi memberi sebut harga mengikut tarikh dan masa yang diberikan. Semasa proses itu, Jia memberi panduan dan penerangan yang jelas tentang langkah seterusnya. Saya akan mengesyorkan Motorist jika anda ingin menjual kereta anda dengan tenang. Terima kasih

Jual Kereta

Apabila saya memerlukan kereta untuk dijual ia telah dijual dan berpuas hati dengan hasilnya...terima kasih kerana membantu Jia

Jual Kereta

Nak jual kereta cepat? Pilih pemandu... Saya menghantar permintaan pada hari Jumaat & mereka berjaya menghubungkan saya dengan vendor yang berminat dalam masa kurang dari 24 jam!! :) Dapat update keesokan hari sabtu dari Jia, direct hantar untuk check & nego on spot... Of course selebihnya proses mengambil masa kurang dari seminggu cth. mendapatkan jumlah akhir daripada pembiaya kenderaan & jelaskannya + masukkan sebarang $$ tambahan ke akaun anda... Tetapi prosesnya sangat pantas untuk standard saya... Sangat disyorkan, puji.

Jual Kereta

Perkhidmatan yang sangat baik dan mengendalikan segala-galanya dengan baik, Jia profesional dan cepat dengan keseluruhan proses

Jual Kereta

Nadzirah sangat membantu dalam mendapatkan saya sebut harga insurans kereta terbaik. Dia juga sangat responsif dan profesional sepanjang proses itu. Saya sangat mengesyorkan pemandu kepada sesiapa yang mencari insurans kereta di Malaysia.

Insurans Kereta

Cepat dan mudah untuk menjual kereta anda. Respon mereka sangat sopan dan peniaga juga sangat membantu. Disyorkan 👍👍👍

Jual Kereta

Dia membantu dan membuat susulan rapat dengan saya dan membalas dengan segera. Saya rasa selesa berurusan dengannya. 5 bintang untuk Alaina. Terima kasih.

Jual Kereta

Proses yang lancar dan mudah untuk menjual kereta saya. Semuanya dilakukan dalam masa 24 jam. Urus niaga sangat cekap dan harga yang ditawarkan juga hebat. Terima kasih Sook Ling

Jual Kereta

Bagaimana boleh kami membantu anda? you?

Perkhidmatan adalah luar biasa dalam segala hal oleh Jia. Ia bagus, mesra, boleh dipercayai, dan secara keseluruhannya sangat hebat dan hebat. Saya sangat menghargai tahap tinggi sokongan pelanggan dan perhatian terhadap perincian yang mereka berikan.

Jual Kereta

Baru-baru ini saya berbesar hati menjual kereta saya melalui pemandu Malaysia dibantu oleh pasukan jualan pelanggan Cik Sook Ling, dan mesti saya katakan, ia adalah pengalaman yang sangat lancar dan tanpa kerumitan dari awal hingga akhir.

Jual Kereta

Perkhidmatan hebat dari Sook Ling , perkhidmatan yang cekap dan lancar. Cuba yang terbaik untuk mendapatkan tawaran terbaik untuk saya. Terlepas pusingan pertama saya, namun itu semua proses yang baik.

Jual Kereta

Layanan baik oleh Nadzirah, sabar berhubung dengan client, overall performance baik, follow up kes sampai habis.

Insurans Kereta

Lancar, cepat, dan tanpa kerumitan! Menjual kereta saya melalui Motorist adalah mudah. Dari awal hingga akhir, proses itu lancar dan sah sepenuhnya. Alaina kakitangan di Motorist sangat responsif, memastikan setiap langkah adalah cekap dan mudah. Terima kasih kerana menjadikan pengalaman itu begitu mudah!

Jual Kereta

Susulan berterusan. Sangat sopan dan on point. Menjawab semua soalan saya. Apabila saya meminta harga yang lebih baik, dia melakukan yang terbaik untuk mencari harga jualan yang saya inginkan. sangat sabar. Menyampaikan pandangan saya kepada pengedar kereta dan belakang. Saya sangat berterima kasih kepadanya.

Jual Kereta

Urusan profesional melalui dalam talian. Tanpa kerumitan. Harga yang sangat cepat dan lebih tinggi yang ditawarkan oleh mororist. Mempunyai masa yang cukup untuk melepaskan kereta

Jual Kereta

Cik Sook Ling hebat, sangat prihatin dan membantu. Saya menjual kereta saya dalam beberapa hari pada harga yang berpatutan. Terima kasih Motorist atas segala bantuan yang diterima

Jual Kereta

Perkhidmatan yang diberikan oleh ejen sangat baik. Penerangan dan nasihat sepadan dengan cadangan terbaik yang diberikan memenuhi jangkaan saya. Akan repeat lagi dalam masa terdekat.

Insurans Kereta