Testimoni

4.9

Berdasarkan 604 Ulasan

Sales Executive yang mempunyai Karishma luar biasa,bersopan santun kepada sy..bertanggungjawab apabila ditanya soalan.. terbaik

Jual Kereta

Kerja yang sangat menyenangkan & bagus. Sambutan yang sangat pantas & peribadi yang berdedikasi. Teruskan. Saya pasti akan mengesyorkan rakan-rakan saya kepada motorist.my pada masa hadapan. Terima kasih banyak atas layanan baik anda.

Jual Kereta

Terus terang, saya marah dengan Sook Ling kerana dia begitu gigih! Dia tidak berputus asa untuk mendapatkan maklumat daripada saya & meminta maaf kerana mengganggu saya:). Dan dia sangat profesional & cekap dalam memberitahu saya dengan sewajarnya. Berkat ketabahannya, kereta saya dijual dengan sangat pantas. 👏 Hebat! Aset sebenar kepada organisasinya. Teruskan. 💯 markah.

Jual Kereta

Tutup follow up dengan saya walaupun kereta baru saya belum siap.. Syabas and u do the best service for me. Tq jia Yi

Jual Kereta

Motorist.my menawarkan saya harga terbaik antara platform lain. Sungguh pengalaman yang indah. Sangat disyorkan jika anda ingin menjual kereta anda dengan cepat.

Jual Kereta

Saya berterima kasih kepada Sook Ling kerana membantu saya mencapai jualan kereta saya. Walaupun jadualnya padat, dia melakukan susulan, mengatur bidaan dan menasihati proses pasca bidaan sehingga peringkat pembayaran dan menyerahkan kenderaan secara profesional. Saya menghargai jasa baik beliau.

Jual Kereta

Terima kasih kepada gadis cantik, jia yi~ kerana menyediakan perjalanan yang indah dalam menjual kereta saya dalam masa 3 hari sahaja.

Jual Kereta

Di luar jangkaan saya, saya telah menjual kereta saya melalui Motorist.my serta-merta selepas dilihat oleh bakal pembeli pada hari yang sama! Keseluruhan proses transaksi selesai dengan lancar dalam masa kurang dari satu jam! Terima kasih kepada Motorist.my - Encik Anthony!

Jual Kereta

Bagaimana boleh kami membantu anda? you?

Ia adalah pengalaman yang bagus berurusan dengan MM. Semuanya dilakukan secara profesional dan dana dipindahkan serta-merta dalam talian. Saya tidak akan teragak-agak untuk mengesyorkan MM kepada sesiapa sahaja.

Jual Kereta

Sook Ling sangat profesional dalam mengendalikan kes saya. Dia telah mencuba sedaya upaya untuk mencari pengedar yang sesuai yang boleh memberikan harga tawaran terbaik yang hampir dengan jangkaan harga jualan saya mengikut nilai pasaran semasa. Saya berjaya mendapat tawaran hebat dengan pengedar kereta pertama yang diperkenalkan oleh Sook Ling. Sangat disyorkan untuk berurusan dengannya untuk menjual kereta anda 👍

Jual Kereta

Perkhidmatan yang sangat pantas dan boleh dipercayai, terima kasih Anthony. Memenuhi jangkaan pelanggan. Pasangan mereka disyorkan, sangat boleh dipercayai dan jujur. Terima kasih juga kepada pembeli.

Jual Kereta

Perkhidmatan yang sangat baik daripada Jim dan sangat cepat berpusing. Dalam masa 3 minggu penyenaraian di bawah konsainan, dia berjaya mencari saya pembeli yang betul dan menutup jualan. Pemandu bertuah mempunyai dia dan saya bertuah untuk menemuinya.

Jual Kereta

Saya sangat berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan. Nanti kalau saya nak jual kereta lain, saya akan datang kepada pemandu. Mereka akan membeli dengan bidaan tertinggi walaupun kereta anda sudah lama seperti kereta saya dari tahun 1997(26tahun). Platform lain hanya mahu di bawah 10 tahun. Tq pemandu

Jual Kereta

Sook Ling membantu, memberi nasihat dan maklum balas segera selepas saya membuat penyerahan kereta untuk dijual. Saya amat menghargai susulan dan nasihat beliau sepanjang perjalanan. Saya seorang penjual yang gembira dengan bantuannya. Terima kasih banyak-banyak.

Jual Kereta

Terima kasih Jia kerana sabar menangani perjanjian itu. Saya telah berjaya menjual kereta tersebut dengan harga yang lebih baik berbanding platform lain.

Jual Kereta

Keseluruhan proses dari mengepos kereta saya hingga dijual melalui motorist.my adalah proses yang lancar dan berkesan. Ini adalah mungkin kerana wakil sokongan pelanggan mereka yang cemerlang Anthony dan Mel. Mereka sangat jelas dan sentiasa berhubung membimbing dan menjawab setiap soalan saya sehingga selesai. Saya mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan terima kasih kepada semua daripada motorist.my dan meneruskan perkhidmatan anda pada tahap yang sama.

Jual Kereta

Service tiptop..Layanan yang sangat baik..Cepat dan mudah berurusan..Harga ditawarkan OK...Plus cantikkkk

Jual Kereta