Testimoni

4.9

Berdasarkan 658 Ulasan

Layanan baik oleh Nadzirah, sabar berhubung dengan client, overall performance baik, follow up kes sampai habis.

Insurans Kereta

Lancar, cepat, dan tanpa kerumitan! Menjual kereta saya melalui Motorist adalah mudah. Dari awal hingga akhir, proses itu lancar dan sah sepenuhnya. Alaina kakitangan di Motorist sangat responsif, memastikan setiap langkah adalah cekap dan mudah. Terima kasih kerana menjadikan pengalaman itu begitu mudah!

Jual Kereta

Susulan berterusan. Sangat sopan dan on point. Menjawab semua soalan saya. Apabila saya meminta harga yang lebih baik, dia melakukan yang terbaik untuk mencari harga jualan yang saya inginkan. sangat sabar. Menyampaikan pandangan saya kepada pengedar kereta dan belakang. Saya sangat berterima kasih kepadanya.

Jual Kereta

Urusan profesional melalui dalam talian. Tanpa kerumitan. Harga yang sangat cepat dan lebih tinggi yang ditawarkan oleh mororist. Mempunyai masa yang cukup untuk melepaskan kereta

Jual Kereta

Cik Sook Ling hebat, sangat prihatin dan membantu. Saya menjual kereta saya dalam beberapa hari pada harga yang berpatutan. Terima kasih Motorist atas segala bantuan yang diterima

Jual Kereta

Perkhidmatan yang diberikan oleh ejen sangat baik. Penerangan dan nasihat sepadan dengan cadangan terbaik yang diberikan memenuhi jangkaan saya. Akan repeat lagi dalam masa terdekat.

Insurans Kereta

Saya ingin sangat mengesyorkan Sook Ling sebagai Ketua Pasukan Jualan Pelanggan. Dia telah sangat membantu dalam membantu saya menjual kereta saya. Profesionalisme Sook Ling, perhatian terhadap perincian dan kemahiran komunikasi yang sangat baik telah menjadikan keseluruhan proses berjalan lancar dan bebas tekanan. Saya berterima kasih atas kepakaran dan dedikasi beliau dalam membantu saya mencapai jualan yang berjaya. Terima kasih, Sook Ling!

Jual Kereta

Berpuas hati dengan servis Pemandu. Berjaya menjual kenderaan saya kepada pengedar yang disyorkan dan mempunyai proses yang lancar.

Jual Kereta

Bagaimana boleh kami membantu anda? you?

Nadzirah adalah seorang penolong yang hebat yang bersusah payah membantu saya untuk memperbaharui. Saya ingin membayar menggunakan kad dan dia menguruskan pembayaran menggunakan paypal. Terima kasih atas bantuan anda dan sangat disyorkan!

Insurans Kereta

Selamat bekerja Jia untuk transaksi tanpa kerumitan dari bidaan hingga penyerahan kenderaan. Hargai kesabaran dan sokongan anda.

Jual Kereta

Eksekutif jualan pelanggan (Jia) yang sangat membantu dan proses penjualan sangat lancar (kurang daripada 30minit). Pembayaran oleh pengedar bertauliah adalah di tempat! platform jualan kereta yang hebat!

Jual Kereta

Perkhidmatan yang baik dan dipercayai. Pembeli juga sangat profesional dan tiada caj tersembunyi. Secara keseluruhan perkhidmatan adalah baik dan lancar.

Jual Kereta

Sangat Mesra & cepat untuk mengatur segala-galanya sehingga jualan kereta saya, lain kali akan menggunakan lagi Platform pemandu untuk menjual kereta saya yang lain

Jual Kereta

Baru-baru ini saya berbesar hati menjual kereta saya melalui pemandu Malaysia dibantu oleh pasukan jualan pelanggan Cik Sook Ling, dan saya mesti katakan, ia adalah pengalaman yang sangat lancar dan tanpa kerumitan dari awal hingga akhir. Mereka memasarkan kereta saya dengan berkesan pada platform dalam talian untuk menjangkau bakal pembeli. Pendekatan proaktif ini menghasilkan jualan pantas pada harga yang memenuhi jangkaan saya.

Jual Kereta

Sook Ling sangat membantu dan menawarkan penjelasan terperinci untuk pilihan terbaik dan luar biasa yang tersedia. Saya sangat mengesyorkan perkhidmatannya yang luar biasa kepada sesiapa yang mencari pengalaman yang benar-benar cemerlang dan pantas 👍

Jual Kereta

Ingin melepaskan kereta anda pada nilai yang lebih tinggi? Cuba Motorist! Pasukan yang membantu, tiada caj tersembunyi, saya telah menyelesaikannya dengan pemandu, 100% kepuasan!

Jual Kereta

Ini sangat pantas, produk yang bagus lebih cepat daripada apa sahaja yang saya gunakan sebelum ini, sangat memuaskan pada perkhidmatan, akan memperkenalkan kepada lebih ramai rakan dan orang tentang produk ini

Insurans Kereta