Ketahui berapa harga kereta anda hari ini!

768,000

Pemandu Dilayan

RM3,384,000,000

Dalam Urus Niaga Kenderaan

2,200

Pengedar Automotif Bertauliah

Dapatkan Penilaian Kereta PERCUMA Anda dalam 3 Langkah Mudah

Hantar Butiran Anda

Hantar Butiran Anda

Berikan kami butiran yang diperlukan untuk mengisi maklumat asas kereta anda.

Penilaian dalam 24 Jam

Penilaian dalam 24 Jam

Peniaga dan pembeli langsung akan membuat tawaran mereka di platform kami dan kami akan menyampaikan tawaran tertinggi kepada anda.

Susun Sesi Melihat Kereta Anda

Susun Sesi Melihat Kereta Anda

Berpuas hati dengan penilaian kami? Kami akan mengaturkan tontonan tanpa kewajipan dengan pembeli untuk menjual kenderaan anda.

Mengapakah Patut Anda Dapatkan Penilaian Kereta Anda Daripada Kami?

Platform Jualan Kereta Pilihan Asia Tenggara

4.9/5 bintang kami di Facebook dan Google Review takkan tipu. Kami juga mengendalikan bilangan kereta terbanyak di Asia Tenggara, mengendalikan purata 500 kes setiap bulan.

Selamat dan Terkawal

Kami berada di sini untuk melindungi pengguna daripada peniaga yang tidak beretika. Itulah sebabnya kami mempunyai langkah kawalan kualiti yang ketat. Kami juga hanya bekerjasama dengan rakan kongsi yang diluluskan yang bereputasi

Keselesaan

Kami akan membantu anda mendapatkan harga tertinggi untuk kereta anda dalam masa satu hari daripada rangkaian kami yang terdiri daripada 1,000 pengedar bertauliah. Dengan Motorist, anda tidak perlu melawat pengedar kereta lagi.

Telus dan Fleksibel

Kami faham jika anda mempunyai keraguan. Itulah sebabnya kami berjanji untuk tidak memaksa pelanggan kami untuk menjual. Jika anda tidak pasti dan memerlukan lebih banyak masa untuk membuat keputusan, beritahu kami!

Soalan Lazim

Sila berikan kami 24 jam untuk mendapatkan penilaian tertinggi dan paling tepat untuk kereta anda. Jika anda memerlukan masa penyelesaian yang lebih cepat, beritahu kami terlebih dahulu. Penilaian terpantas kami setakat ini telah selesai dalam masa satu jam.

Kami memperoleh penilaian kereta anda melalui sistem pembidaan dalaman proprietari kami. Selepas kami memuat naik butiran kereta anda, rangkaian pengedar kereta terpakai dan pembeli langsung kami akan menyerahkan tawaran terbaik mereka untuk kereta anda. Setelah pembidaan selesai, kami mengagregatkan tawaran mereka dan menyampaikan tawaran yang tertinggi kepada anda.

Penilaian kereta kami mengambil kira jenama, model dan tarikh pendaftaran kereta. Faktor penentu lain termasuk perbatuan, kemalangan sebelumnya dan bahagian yang rosak. Untuk memastikan penilaian yang lebih tepat, sila berikan kami maklumat terperinci tentang kereta anda, termasuk keadaannya, mengikut kemampuan anda.

Ya, kami akan hitamkan nombor plat kereta anda untuk melindungi privasi anda!

Sila maklumkan kepada perunding mesra kami bahawa anda ingin meneruskan transaksi. Kami akan mengunci harga kereta anda dan mengatur tontonan tanpa kewajipan dengan pembeli untuk mengesahkan keadaan kereta anda.

Perkhidmatan penilaian kereta kami adalah dan akan sentiasa 100% PERCUMA kepada semua pelanggan kami. Walaupun selepas menerima penilaian kereta anda daripada kami, tiada kewajipan untuk anda menjual kereta anda dengan kami.

Inilah apa Chan Chun Hoong dan 630 pemandu berbahagia kami berkata tentang kita perkhidmatan!

☆☆☆☆☆☆ Kenderaan(2926) telah dijual untuk seorang rakan. Dia telah mencuba pelbagai pengedar kereta terpakai tetapi tidak mengikut citarasanya. Saya mengambil inisiatif apabila saya terjumpa iklan syarikat anda. Bli saya, terlupa di mana. Bagaimanapun, saya sangat gembira mengenali anda semua. Kerja yang bagus dan sangat profesional dalam semua urusan anda. Terima kasih banyak - banyak.

Rizaidi

Jeff Boon

Calvin

Yukki Chang

Nik

Chan Chun Hoong

Ken Heng

Jason

Motorist Hubungi Kami

Sebuah 2014 TOYOTA VIOS 1.5J (AT) bernilai RM37,500

dalam 21 jam lalu

Sebuah 2009 TOYOTA CAMRY 2.0E (A) bernilai RM23,500

dalam 23 jam lalu

Sebuah 2015 PERODUA ALZA 1.5 ADVANCED bernilai RM31,333

dalam 23 jam lalu