Ketahui berapa harga kereta anda hari ini!

598,000

Pemandu Dilayan

RM2,901,000,000

Dalam Urus Niaga Kenderaan

1,500

Pengedar Automotif Bertauliah

Dapatkan Penilaian Kereta PERCUMA Anda dalam 3 Langkah Mudah

Hantar Butiran Anda

Hantar Butiran Anda

Berikan kami butiran yang diperlukan untuk mengisi maklumat asas kereta anda.

Penilaian dalam 24 Jam

Penilaian dalam 24 Jam

Peniaga dan pembeli langsung akan membuat tawaran mereka di platform kami dan kami akan menyampaikan tawaran tertinggi kepada anda.

Susun Sesi Melihat Kereta Anda

Susun Sesi Melihat Kereta Anda

Berpuas hati dengan penilaian kami? Kami akan mengaturkan tontonan tanpa kewajipan dengan pembeli untuk menjual kenderaan anda.

Mengapakah Patut Anda Dapatkan Penilaian Kereta Anda Daripada Kami?

Platform Jualan Kereta Pilihan Asia Tenggara

4.9/5 bintang kami di Facebook dan Google Review takkan tipu. Kami juga mengendalikan bilangan kereta terbanyak di Asia Tenggara, mengendalikan purata 500 kes setiap bulan.

Selamat dan Terkawal

Kami berada di sini untuk melindungi pengguna daripada peniaga yang tidak beretika. Itulah sebabnya kami mempunyai langkah kawalan kualiti yang ketat. Kami juga hanya bekerjasama dengan rakan kongsi yang diluluskan yang bereputasi

Keselesaan

Kami akan membantu anda mendapatkan harga tertinggi untuk kereta anda dalam masa satu hari daripada rangkaian kami yang terdiri daripada 1,000 pengedar bertauliah. Dengan Motorist, anda tidak perlu melawat pengedar kereta lagi.

Telus dan Fleksibel

Kami faham jika anda mempunyai keraguan. Itulah sebabnya kami berjanji untuk tidak memaksa pelanggan kami untuk menjual. Jika anda tidak pasti dan memerlukan lebih banyak masa untuk membuat keputusan, beritahu kami!

Soalan Lazim

Sila berikan kami 24 jam untuk mendapatkan penilaian tertinggi dan paling tepat untuk kereta anda. Jika anda memerlukan masa penyelesaian yang lebih cepat, beritahu kami terlebih dahulu. Penilaian terpantas kami setakat ini telah selesai dalam masa satu jam.

Kami memperoleh penilaian kereta anda melalui sistem pembidaan dalaman proprietari kami. Selepas kami memuat naik butiran kereta anda, rangkaian pengedar kereta terpakai dan pembeli langsung kami akan menyerahkan tawaran terbaik mereka untuk kereta anda. Setelah pembidaan selesai, kami mengagregatkan tawaran mereka dan menyampaikan tawaran yang tertinggi kepada anda.

Penilaian kereta kami mengambil kira jenama, model dan tarikh pendaftaran kereta. Faktor penentu lain termasuk perbatuan, kemalangan sebelumnya dan bahagian yang rosak. Untuk memastikan penilaian yang lebih tepat, sila berikan kami maklumat terperinci tentang kereta anda, termasuk keadaannya, mengikut kemampuan anda.

Ya, kami akan hitamkan nombor plat kereta anda untuk melindungi privasi anda!

Sila maklumkan kepada perunding mesra kami bahawa anda ingin meneruskan transaksi. Kami akan mengunci harga kereta anda dan mengatur tontonan tanpa kewajipan dengan pembeli untuk mengesahkan keadaan kereta anda.

Perkhidmatan penilaian kereta kami adalah dan akan sentiasa 100% PERCUMA kepada semua pelanggan kami. Walaupun selepas menerima penilaian kereta anda daripada kami, tiada kewajipan untuk anda menjual kereta anda dengan kami.

Inilah apa Lawrence Chiong dan 564 pemandu berbahagia kami berkata tentang kita perkhidmatan!

β€œIa adalah pengalaman yang sangat baik, ia adalah perkhidmatan yang sangat profesional sejak hari pertama saya membuat hubungan pertama saya. Malah, saya sangat terkejut dengan tindakan susulan oleh orang yang bertanggungjawab yang menghubungi saya, Cik Jia Yi, saya mesti memberikan komen yang sangat baik kepadanya untuk kemahiran susulan yang tinggi dan baik sehingga saya tidak mempunyai komen yang baik lagi untuk dia. Walaupun tiada perjumpaan face to face antara Jia Yi dan saya sendiri tetapi layanan pelanggan sangat bagus πŸ‘ , Syabas πŸ‘πŸ» kepada pasukan dan susunan yang diperlukan sehingga jualan kereta saya berjaya.

Lawrence Ng

Puvan

Mk Loo

Mark Raj

Wayne Wong

Lawrence Chiong

Ram Kumar Servai

Kalai Alagi

Motorist Hubungi Kami

Sebuah 2011 PROTON PERSONA 1.6 AUTOMATIK bernilai RM10,000

dalam 12 jam lalu

Sebuah 2006 NISSAN SENTRA 1.6L SG ( A ) bernilai RM7,500

dalam 17 jam lalu

Sebuah 2009 TOYOTA ESTIMA UA-ACR30W (A) bernilai RM26,000

dalam 17 jam lalu