Konvoi 4,000 km ORA Good Cat dari Thailand ke Singapura

Diterbikan oleh pada
ORA baru-baru ini telah mengakhiri Konvoi GWM EV, di mana peserta mengemudikan kereta Good Cat sejauh 4,000 kilometer, merentas tiga negara selama lapan hari. Kenderaan 100% elektrik ini pertama kali memulakan perjalanan pada 1 Ogos dari Thailand, melalui bandar-bandar besar seperti Bangkok dan Kuala Lumpur, dalam perjalanan mereka ke garis penamat, yang terletak di showroom Cycle and Carriage Alexandra yang baru di Singapura.

Perjalanan ini bertujuan untuk mempamerkan keupayaan EV untuk memandu jarak jauh, serta membolehkan kereta-kereta ini membuktikan nilai mereka di jalan raya, ketika mereka melalui 15 bandar dalam perjalanan mereka.Dengan jangkauan 500 kilometer, peserta tidak mengalami kebimbangan julat yang signifikan sepanjang perjalanan. Dan infrastruktur cas EV di sepanjang perjalanan tentu memainkan peranan besar dalam menjadikan ini mungkin! 

Dengan reka bentuk inovatif, prestasi elektrik yang memukau, dan ketahanan yang boleh diandalkan, ORA Good Cat sangat sesuai untuk perjalanan jarak jauh. Teruskan menyimak untuk ulasan mendalam kami, yang akan datang dalam masa yang sangat dekat!

Saya mahu mendapatkan harga jualan tertinggi untuk kereta saya dalam masa 24 jam!


Bacaan Tambahan: Cara Mengekalkan Enjin dan Tayar Anda dalam Keadaan baik!

0 Comments