Smart #1 Kini Dibuka untuk Tempahan di Malaysia - Jangkauan Harga RM200,000 hingga RM250,000

Diterbikan oleh pada . Dikemas kini pada 3 Oct 2023
Peminat kenderaan di Malaysia kini berpeluang untuk memiliki smart #1 yang dinantikan dengan penuh kemeriahan. Anda boleh mendapatkan tempahan anda dalam revolusi kenderaan pintar ini dengan bayaran tempahan RM1,000 yang boleh dikembalikan menerusi aplikasi mudah alih Hello smartApp yang mudah digunakan.

Dengan mereservasi smart #1 anda, anda akan memulakan perjalanan yang mengujakan menuju pemilikan kenderaan elektrik pintar ini. Selain itu, 501 pelanggan pra-tempahan pertama akan menikmati ganjaran eksklusif #1 Early-Bird, termasuk RM1,001 dalam kredit pengecasan melalui aplikasi Hello smartApp semasa menerima smart #1 mereka. Kredit ini adalah tiket anda untuk pengalaman pengecasan yang lancar, menghubungkan anda ke lebih daripada 70% lokasi pengecasan awam yang tersedia.

Barisan smart #1 direka khas untuk pasaran Malaysia, dengan tiga model menarik: Pro, Premium, dan Brabus. Setiap varian menawarkan campuran gaya dan prestasi yang unik untuk memenuhi pelbagai citarasa.

Model smart #1 Pro mempunyai ciri-ciri menarik seperti Rim Aloi 19" yang rendah rintangan dan Bumbung Panoramik Halo. Di bawah bonet, ia dikuasakan oleh Bateri LFP 49kWh, memberikan Jangkauan WLTP sejauh 315km.

Naik taraf ke smart #1 Premium, anda akan menikmati ganjaran tambahan seperti lampu hadapan CyberSparksLED + Matrix dan Gril hadapan yang bercahaya. Varian ini dilengkapi dengan Bateri NMC 66kWh, menawarkan Jangkauan WLTP yang mengagumkan sejauh 440km.

Bagi mereka yang mengidam prestasi tinggi, varian smart #1 Brabus direka untuk mempesonakan. Ia mampu memecut dari 0-100km/j dalam hanya 3.9 saat, berkat kuasa kereta dua motor 315kW/543Nm All-Wheel-Drive. Walaupun kuat, ia tetap praktikal dengan Jangkauan WLTP sejauh 400km.

Penyesuaian adalah kunci apabila bercakap tentang smart #1. Pilihan warna luaran untuk Pro termasuk Putih Digital, Merah Laser, Perak Cyber, Biru Quantum, dan Hijau Masa Depan. Varian Premium menawarkan pilihan tambahan seperti Atom Grey - Matte dan Kuning Lumen. smart #1 Brabus mengambil langkah lebih jauh dengan tujuh kombinasi warna yang berbeza, masing-masing dengan rekaan dalaman 'Brabus' yang unik.

Sekarang, mari kita berbual tentang harga. Model-model smart #1 Pro, Premium, dan Brabus, termasuk Cukai Jualan dan Perkhidmatan (di jalan raya, tanpa insurans), berharga dalam julat RM200,000 hingga RM250,000. Teruja untuk mereservasi smart #1 anda? Ia semudah memuat turun Aplikasi Hello smart dari kedai aplikasi pilihan anda. Untuk maklumat yang lebih mendalam dan untuk memulakan perjalanan anda menuju pemilikan kenderaan pintar, lawati laman web rasmi smart #1 di https://my.smart.com/#/. Jangan lepaskan peluang untuk menjadi sebahagian daripada revolusi pintar di Malaysia!


Ingin tahu nilai kereta anda sekarang? Klik disini untuk mendapakat pernilaian percuma. https://bit.ly/Hassle-Free-Valuation

Artikel original dan gambar diperolehi dari:

Saya mahu mendapatkan harga jualan tertinggi untuk kereta saya dalam masa 24 jam!


Bacaan Tambahan: Cara Mengekalkan Enjin dan Tayar Anda dalam Keadaan baik!

0 Comments