BMW Malaysia Melancarkan BMW X1 sDrive20i Pemasangan Tempatan

Diterbikan oleh pada


Dalam hal reka bentuk, X1 memaparkan penampilan jalan yang berani dengan gril kidney yang menonjol, lampu hadapan LED yang boleh menyesuaikan, dan garisan-garisan yang mencirikan. Jentera roda dan rim aloi ringan 19-inci menonjolkan ciri-ciri reka bentuk khas siri BMW X. Ia mempunyai dimensi yang lebih besar, dengan panjang 4,500mm, lebar 1,845mm, ketinggian 1,616mm, dan berjaya menempatkan roda asas sepanjang 2,692mm. Untuk perbandingan, Honda HR-V mempunyai panjang 4,385mm dan lebar 1,790mm dengan roda asas sepanjang 2,610mm. Peti barang mempunyai kapasiti maksimum yang mengagumkan sebanyak 1,527 liter.


Di dalam, X1 ditandai oleh Paparan Melengkung BMW yang moden, yang menyediakan susunan paparan yang canggih dengan kluster instrumen 10.25-inci dan paparan kawalan sentral 10.7-inci. Ia dilengkapi dengan ciri-ciri standard seperti navigasi, Sistem Operasi BMW 8, Panel Instrumen Mewah, dan pengecasan tanpa wayar. Lengkungan bergerak inovatif meningkatkan penyimpanan dan keselesaan.


Di bawah penutup enjin, ia dilengkapi dengan jentera petrol empat silinder 2.0 liter dan transmisi Dual Clutch Sport 7-Kelajuan Steptronic, menjadikannya salah satu SAV yang paling lincah dalam segmen kompak premium. Ia mempunyai kelajuan tertinggi sebanyak 236km/jam, keluaran maksimum sebanyak 204hp, dan tork puncak sebanyak 300Nm. X1 juga dilengkapi dengan pelbagai sistem bantuan untuk pengalaman memandu yang selamat dan selesa.

BMW Malaysia kini menawarkan rebat tunai sebanyak RM10,000 bagi mereka yang membiayai BMW X1 sDrive20i xLine yang baru melalui Pelan Pembiayaan Easy Drive, menyediakan pengalaman pemilikan yang lebih terjangkau.

Pemilik BMW X1 sDrive20i xLine yang baru akan menikmati Pengalaman Pemilikan Premium Kumpulan BMW Malaysia, termasuk Jaminan Kilometer Tanpa Had 5 Tahun dengan Program Perkhidmatan Berjadual Percuma, Bantuan Jalan BMW dan Hotline Kemalangan, serta Perkhidmatan Online BMW.

Harga runcit BMW X1 sDrive20i xLine yang baru, termasuk pakej jaminan dan perkhidmatan yang diperluas, bersama dengan cukai jualan dan perkhidmatan (di jalan raya, tanpa insurans), adalah RM259,800.00.Ingin tahu nilai kereta anda sekarang? Klik disini untuk mendapakat pernilaian percuma. https://bit.ly/Hassle-Free-Valuation

Artikel original dan gambar diperolehi dari:

Saya mahu mendapatkan harga jualan tertinggi untuk kereta saya dalam masa 24 jam!


Bacaan Tambahan: Kadar Letak Kereta Malaysia’s Mall 2023: Bahagian 1

0 Comments