Overfinch Mendedahkan 2024 Range Rover 'Edisi Naga', Kenderaan Sesuai untuk Towkay

Diterbikan oleh pada

Overfinch, pakar penambahbaikan Range Rover yang terkemuka, akan memperkenalkan versi peringatan istimewa Range Rover 2024 untuk menyambut Tahun Naga Cina. Dinamakan 'Edisi Naga', pelepasan unik ini terdiri daripada hanya lapan pakej penambahbaikan eksklusif yang dirancang dengan teliti, masing-masing melambangkan kekuatan dan kemakmuran.

Mengambil inspirasi dari Naga Cina yang dihormati, 'Edisi Naga' dengan lancar menggabungkan elemen-elemen budaya Cina dengan pendekatan inovatif Overfinch. Menampilkan imej ikonik naga zodiak sepanjang model peringatan ini, model-model bersejarah ini memamerkan pelbagai butiran eksklusif dan ciri-ciri reka bentuk.

Edisi terhad terkini dari Overfinch adalah hasil daripada perjalanan kreatif setahun, mencerminkan komitmen syarikat untuk membayangkan semula Range Rover legendaris sepanjang empat dekad sejarahnya. Dengan akar yang dapat ditelusuri kembali ke pertengahan 1970-an, Overfinch secara konsisten menjadi perintis dalam penambahbaikan Range Rover.

Dijual pada harga £200,000 (RM1,195,247) untuk kit tersebut, Edisi Naga tersedia sebagai program penukaran untuk pemilik Range Rover sedia ada di seluruh dunia, khususnya yang disesuaikan untuk varian SV dan Autobiography model 2024.

Temanya yang eksklusif dilaksanakan melalui sulaman kulit yang berwarna-warni, grafik bertatah halus di dalam lapisan kayu, dan motif hiasan terinspirasi naga. Pemilihan gear menampilkan cakar Naga, disertai dengan lencana edisi terhad, sementara bahagian dalaman boleh disesuaikan mengikut kehendak pelanggan.

Reka bentuk tempat duduk Overfinch memperlihatkan corak bersusun berskala naga yang ditenun, meningkatkan daya tarikan visual dan rasa taktil dalam kabin. Plat tapak yang diterangi dengan plak bernombor lebih menekankan tema dan keunikan edisi terhad ini.

Secara luaran, lencana peringatan dan pengenalan roda Vortex 24 inci Overfinch yang baru, menampilkan emblem Naga pada tutup pusat yang boleh menyeimbangkan diri, memberikan sentuhan penyelesaian yang berbeza.

'Edisi Naga' oleh Overfinch menggambarkan gabungan kemewahan, kerajinan, dan kepentingan budaya, menawarkan peminat Range Rover pengalaman memiliki yang tidak tertandingi dan memukau. 

Artikel original dan gambar diperolehi dari:

Saya mahu mendapatkan harga jualan tertinggi untuk kereta saya dalam masa 24 jam!

Muat turun Motorist App sekarang. Direka oleh pemandu untuk pemandu, aplikasi semua-dalam-satu ini membolehkan anda menerima kemas kini trafik dan suapan terkini daripada kamera trafik langsung, harga petrol yang dikemas kini dan akses pantas kepada rangkaian penuh perkhidmatan berkaitan kenderaan kami.Bacaan Tambahan: Kadar Letak Kereta Malaysia’s Mall 2023: Bahagian 1

0 Comments