Jualan ulang tahun Volvo: tawaran tidak boleh dilepaskan untuk XC40 & C40

Diterbikan oleh pada

Semasa kita menghampiri ulang tahun ke-97 sejak kereta pertama Volvo meluncur di jalan raya, Volvo Car Malaysia bersiap sedia untuk Jualan Ulang Tahun Volvo dari 26 hingga 28 April.

 Perayaan ini tidak hanya memperingati warisan keselamatan Volvo yang kaya tetapi juga menekankan peralihan ke kenderaan elektrik, dengan tawaran menarik pada Volvo XC40 dan C40 Recharge Pure Electric. Tawaran istimewa ini melengkapi promosi April yang sedia ada, menampilkan rabat tunai RM15,000 dan diskaun pada kenderaan terpakai yang diluluskan Volvo SELEKT dan model hibrid plug-in.

Menambahkan kegembiraan, 97 pelanggan pertama yang membuat pembelian semasa acara akan menerima barangan Volvo eksklusif dan hadiah. Selain itu, pembeli Volvo XC40 dan C40 Recharge Pure Electric semasa Jualan Ulang Tahun Volvo boleh berkongsi pesanan ulang tahun kepada Volvo di media sosial, berpeluang untuk memenangi perjalanan ke Dunia Baru Volvo di Gothenburg, Sweden yang ditanggung sepenuhnya. Volvo XC40 dan C40 Recharge Pure Electric melambangkan pemanduan elektrik premium Sweden tahap atas, dengan reka bentuk Scandinavia yang elegan, prestasi yang hebat, dan, setia kepada warisan Volvo, pelbagai penambahbaikan keselamatan.

Untuk tahun model 2024, Volvo C40 Recharge Pure Electric mengalami penambahbaikan penting, seperti teknologi lampu hadapan piksel canggih, reka bentuk roda baru yang bergaya, sokongan untuk sehingga 200 kW pengecasan pantas DC, dan bateri yang lebih besar yang meningkatkan julat hingga 100 km. Selain itu, sistem pandu roda empat dua-motor 408 PS telah diubahsuai semula untuk mengagihkan lebih banyak kuasa ke bahagian belakang, meningkatkan dinamik pemanduan. Berminat? Kunjungi Jualan Ulang Tahun Volvo di Sentul Depot di Lembah Klang dan semua pengedar Volvo lain dari 26 hingga 28 April, antara 10 pagi dan 6 petang! Untuk menempah tempat anda, daftar di laman web rasmi Volvo Car Malaysia.

Saya mahu mendapatkan harga jualan tertinggi untuk kereta saya dalam masa 24 jam!

Muat turun Motorist App sekarang. Direka oleh pemandu untuk pemandu, aplikasi semua-dalam-satu ini membolehkan anda menerima kemas kini trafik dan suapan terkini daripada kamera trafik langsung, harga petrol yang dikemas kini dan akses pantas kepada rangkaian penuh perkhidmatan berkaitan kenderaan kami.Bacaan Tambahan: https://www.motorist.my/ms/article/2742/yang-di-pertuan-agong-sultan-ibrahim-becomes-proud-owner-of-the-luxurious-hongqi-l5-sedan

0 Comments