Smart Damansara mendedahkan pusat 3S baru di Mutiara Damansara

Diterbikan oleh pada

Para peminat kereta elektrik di Selangor bergembira! Smart Damansara, di bawah Smart Mobility Sdn Bhd, telah membuka Pusat 3S baru di Mutiara Damansara.

Kedai serba lengkap ini memenuhi semua keperluan kenderaan elektrik (EV) anda, menawarkan Jualan, Servis, dan Bahagian Ganti di bawah satu bumbung.

Terletak di tingkat bawah Menara TSR, fasiliti luas seluas 7,500 kaki persegi ini mempunyai sebuah bilik pameran khas untuk meneroka model-model smart terkini, kemungkinan termasuk smart #1. Pusat servis ini dilengkapi dengan empat bengkel servis, dengan matlamat untuk menyervis sehingga 30 kereta setiap hari. Mereka juga mempunyai hab bahagian ganti untuk memastikan mereka mempunyai apa yang anda perlukan untuk menjaga kenderaan elektrik anda bergerak dengan lancar.

Direka dengan atmosfera moden tetapi mengundang, Pusat 3S ini menawarkan ruang yang selesa untuk pelanggan. Mereka mempunyai anda dilindungi semasa menunggu servis dengan minuman percuma, Wi-Fi pantas, dan juga kawasan permainan kanak-kanak yang dikhaskan untuk menghiburkan si kecil.

Bersemangat untuk mencuba pemanduan ujian smart elektrik? Pusat ini mengalu-alukan lawatan tanpa temujanji untuk pemanduan ujian pada bila-bila masa semasa waktu operasi mereka. Mereka beroperasi dari Isnin hingga Sabtu dari jam 9 pagi hingga 7 malam dan Ahad dari jam 10 pagi hingga 6 petang. Untuk temujanji servis, anda boleh menghubungi mereka di 016-555 8707.

Pusat 3S baru ini merupakan langkah penting ke hadapan bagi mobiliti elektrik di Mutiara Damansara, menawarkan pengalaman yang mudah dan bebas masalah bagi pemilik EV smart dan bakal pelanggan.

Artikel original dan gambar diperolehi dari:

Saya mahu mendapatkan harga jualan tertinggi untuk kereta saya dalam masa 24 jam!

Muat turun Motorist App sekarang. Direka oleh pemandu untuk pemandu, aplikasi semua-dalam-satu ini membolehkan anda menerima kemas kini trafik dan suapan terkini daripada kamera trafik langsung, harga petrol yang dikemas kini dan akses pantas kepada rangkaian penuh perkhidmatan berkaitan kenderaan kami.


Bacaan Tambahan: Pasukan perlumbaan Sime Darby kembali: Porsche Cup 2024

0 Comments