Porsche Panamera baharu tiba di Malaysia

Diterbikan oleh pada . Dikemas kini pada 6 May 2024

Kejutan telah tiba! Porsche Panamera generasi ketiga yang dinantikan dengan penuh ghairah telah tiba di Malaysia, dengan kerjasama Sime Darby Auto Performance (SDAP). Grand tourer mewah ini menampilkan teknologi terkini, reka bentuk yang lebih halus, dan enjin yang kuat, menjadikannya kereta impian untuk pemandu yang berpengetahuan.

Walaupun mengekalkan siluet ikonik Panamera, Porsche telah memperkenalkan perubahan reka bentuk yang halus tetapi berkesan. Jangkaan akan hadapan yang lebih tajam dan jalur lampu belakang yang direka semula untuk tampilan yang lebih moden. Keseluruhannya, Panamera baru menunjukkan elegan dan keanggunan.

Dalaman Panamera mendapat peningkatan teknologi yang ketara. Sistem Pengurusan Komunikasi Porsche (PCM) baru menawarkan penyambungan yang lebih baik dan antara muka pengguna yang lebih intuitif. Penumpang tidak akan terabai juga, dengan pilihan paparan penumpang belakang (diletakkan dengan bijak untuk mengelakkan penggangguan kepada pemandu).

Panamera baru di Malaysia datang dengan kuasa di bawah hood. Model asas menampilkan enjin V6 biturbo 2.9-liter yang disetel dengan teliti, menghasilkan kuasa 353 PS yang mengagumkan dan tork 500 Nm. Ini bermakna pengalaman memandu yang mendebarkan, dengan masa pecutan 0-100 km/j hanya 5.1 saat.

Porsche Panamera 2024 kini boleh ditempah di Malaysia, dengan harga bermula dari RM1.3 juta. Dengan gabungan kuasa, kemewahan, dan teknologi, Panamera pasti menjadi pilihan utama bagi mereka yang mencari pengalaman memandu yang tiada tandingan.

Hubungi pengedar tempatan Sime Darby Auto Performance anda untuk melihat lebih dekat Porsche Panamera 2024 dan untuk mengetahui tentang ujian pandu. Dengan prestasi yang mengagumkan, dalaman mewah, dan teknologi terkini, Panamera baru adalah sebuah kejayaan sejati dalam kejuruteraan automotif.

Saya mahu mendapatkan harga jualan tertinggi untuk kereta saya dalam masa 24 jam!

Muat turun Motorist App sekarang. Direka oleh pemandu untuk pemandu, aplikasi semua-dalam-satu ini membolehkan anda menerima kemas kini trafik dan suapan terkini daripada kamera trafik langsung, harga petrol yang dikemas kini dan akses pantas kepada rangkaian penuh perkhidmatan berkaitan kenderaan kami.


Bacaan Tambahan: Baru Mercedes-Benz GLE 450 4Matic: peningkatan kuasa & penyegaran teknologi

0 Comments