Penyegaran wajah sepenuhnya bagi Isuzu D-Max 2024 tiba di Malaysia pada 14 Mei

Diterbikan oleh pada

Peminat trak pikap di Malaysia, gembiralah! Penyegaran wajah yang sangat dinantikan bagi Isuzu D-Max dijadualkan untuk dilancarkan pada 14 Mei 2024. Versi yang diperbaharui dari trak yang popular ini menjanjikan penampilan yang segar, pilihan enjin yang kuat, dan pelbagai variasi untuk dipilih.

Isuzu D-Max 2024 membanggakan kisi hadapan yang direka semula yang mengekalkan elemen reka bentuk unik Isuzu "seperti taring". Lampu hadapan LED baru dengan lampu siang hari (DRL) dan hiasan lampu kabus yang direka semula lebih memperkemas estetika trak.

Di bawah bonet, anda akan mendapat dua pilihan enjin: enjin turbodiesel baharu 1.9 liter dan enjin turbodiesel terbukti 3.0 liter. Enjin 1.9 liter adalah yang pertama untuk pasaran Malaysia dan dijangka memberikan kecekapan bahan api yang mengagumkan. Pilihan 3.0 liter terus menawarkan kuasa yang boleh dipercayai yang dikenali oleh Isuzu D-Max. Kedua-dua enjin akan dipadankan dengan transmisi manual 6-kelajuan atau automatik, bergantung kepada varian.

Isuzu Malaysia menawarkan lima varian Isuzu D-Max 2024 untuk memenuhi pelbagai citarasa dan bajet. Jangkaan butiran mengenai ciri-ciri khusus setiap varian akan didedahkan lebih dekat kepada tarikh pelancaran.

Tunggu pun hampir berakhir! Jika anda berminat untuk memiliki Isuzu D-Max baru, pastikan untuk mengunjungi laman web Isuzu Malaysia untuk mendaftarkan minat anda. Teruskan menyimak untuk maklumat lanjut mengenai acara pelancaran rasmi yang akan berlangsung pada 14 Mei.

Saya mahu mendapatkan harga jualan tertinggi untuk kereta saya dalam masa 24 jam!

Muat turun Motorist App sekarang. Direka oleh pemandu untuk pemandu, aplikasi semua-dalam-satu ini membolehkan anda menerima kemas kini trafik dan suapan terkini daripada kamera trafik langsung, harga petrol yang dikemas kini dan akses pantas kepada rangkaian penuh perkhidmatan berkaitan kenderaan kami.


Bacaan Tambahan: Kuasa Myvi terancam: Bezza bersaing untuk mahkota 'raja jalan'

0 Comments