Chery Malaysia meraikan ulang tahun pertama dengan perkhidmatan percuma untuk Tiggo 8 Pro.

Diterbikan oleh pada

Berita gembira untuk mereka yang mempertimbangkan kereta Chery baru. Pelanggan Chery baru boleh menikmati pakej penyelenggaraan servis percuma selama dua tahun. Tawaran ini meliputi kedua-dua bahagian dan buruh, dan terpakai kepada Omoda 5, Tiggo 8 Pro, dan Omoda E5 EV. Ini adalah tambahan kepada pakej selepas jualan standard yang sudah mengagumkan, yang termasuk waranti tujuh tahun/150,000 km dan servis buruh percuma selama lima tahun. Dengan Chery, anda boleh memandu dengan tenang mengetahui kereta anda dalam keadaan baik.

Tiggo 8 Pro Dilengkapi Side Steps Automatik

Ingin menambah gaya dan fungsi kepada Tiggo 8 Pro anda? Mereka yang membeli SUV yang serba lengkap ini semasa promosi akan menerima sepasang side steps automatik secara percuma! Bernilai RM2,999, side steps ini meningkatkan keselesaan dengan memanjang secara automatik apabila pintu dibuka, memudahkan keluar masuk, terutamanya untuk penumpang di barisan belakang.

Tiggo 7 Pro Baru Akan Dilancarkan

Chery bukan sahaja meraikan ulang tahun mereka; mereka juga mengembangkan barisan SUV mereka. Tiggo 7 Pro yang akan datang, sebuah SUV segmen C yang bersaing dengan Proton X70, akan dipratonton di beberapa bilik pameran terpilih hujung minggu ini. Tempahan sudah dibuka untuk model baru yang menarik ini, dengan anggaran harga di bawah RM130,000. Anda juga boleh melihat Tiggo 7 Pro di Malaysia Autoshow 2024 minggu depan.

Tawaran Terhad - Jangan Lepaskan Peluang!

Tawaran hebat dari Chery Malaysia ini sah sehingga 30 Jun 2024, jadi jangan lepaskan peluang! Pergi ke bilik pameran Chery terdekat atau lawati laman web mereka untuk maklumat lanjut tentang tawaran ulang tahun ini dan Tiggo 7 Pro yang akan datang.

Saya mahu mendapatkan harga jualan tertinggi untuk kereta saya dalam masa 24 jam!

Muat turun Motorist App sekarang. Direka oleh pemandu untuk pemandu, aplikasi semua-dalam-satu ini membolehkan anda menerima kemas kini trafik dan suapan terkini daripada kamera trafik langsung, harga petrol yang dikemas kini dan akses pantas kepada rangkaian penuh perkhidmatan berkaitan kenderaan kami.


Bacaan Tambahan: Tambah aditif minyak enjin: kawan atau musuh? kebenaran mekanik'

0 Comments