John Cena bertukar: dari FK8 ke FL5, pemimpin cenation tetap setia dengan hatchback hebat Honda

Diterbikan oleh pada

Superstar WWE dan bintang Hollywood John Cena terkenal karena banyak hal, tetapi kecintaannya pada hatchback berperforma tinggi mungkin mengejutkan sebagian orang. Baru-baru ini, Cena membuktikan dedikasinya pada Honda Civic Type R dengan menukar model lamanya dengan model baru 2024 FL5.

Cena, yang terkenal sering mengemudikan mobil-mobilnya setiap hari, membawa Civic Type R FK8 2021 miliknya untuk servis di Wesley Chapel Honda di Florida. Di sana, sepertinya daya tarik FL5 baru terlalu kuat untuk ditolak. Dalam sebuah posting di media sosial, Cena dilaporkan mengatakan dia "jatuh cinta" dengan model 2024 dan segera meningkatkan ke FL5 Championship White.

Photocredit: John Cena Twitter

Ini bukan pertama kalinya Cena menarik perhatian dengan pilihan mobilnya. Tidak seperti banyak selebriti yang memilih SUV mencolok, kesetiaan Cena pada Civic Type R yang praktis namun bertenaga menunjukkan sisi antusiasnya.

Bagi yang tertarik, FK8 Boost Blue milik Cena yang sebelumnya dengan sekitar 10,560 kilometer pada odometernya kini menjadi bagian dari inventaris Wesley Chapel Honda. Siapa tahu, mungkin mobil ini akan berakhir di tangan pengemudi lain yang antusias atau bahkan menjadi barang koleksi.

Satu hal yang pasti, meskipun Anda mungkin tidak selalu melihat John Cena sendiri (Anda tahu, "Anda tidak bisa melihat saya"), mobil barunya dengan sayap agresif dan hood scoop-nya akan sulit dilewatkan saat melaju di jalanan.

Saya mahu mendapatkan harga jualan tertinggi untuk kereta saya dalam masa 24 jam!

Muat turun Motorist App sekarang. Direka oleh pemandu untuk pemandu, aplikasi semua-dalam-satu ini membolehkan anda menerima kemas kini trafik dan suapan terkini daripada kamera trafik langsung, harga petrol yang dikemas kini dan akses pantas kepada rangkaian penuh perkhidmatan berkaitan kenderaan kami.


Bacaan Tambahan: Adakah kenderaan elektrik (EV) lebih mudah terbakar di Malaysia? menangani kebimbangan


0 Comments