GLB facelift 2024 Mercedes-Benz telah tiba di Malaysia RM291k - RM342k

Diterbikan oleh pada
Gear up, Malaysia! Kemaskini terbaru yang dinantikan bagi Mercedes-Benz GLB telah tiba, menawarkan reka bentuk yang segar, ciri-ciri canggih, dan dua varian yang menarik. Sediakan diri untuk meneroka butiran SUV mewah berkapasiti tujuh penumpang ini.

Penambahbaikan Mewah dan Keselesaan Premium

GLB facelift 2024 membanggakan peningkatan luaran yang halus tetapi berkesan. Bumper hadapan yang direka semula dan lampu hadapan LED baharu dengan DRL tajam menampilkan kehadiran moden. Di dalam kabin mewahnya, sistem MBUX terkini dipaparkan pada skrin dua muka bebas, meningkatkan lagi pengalaman memandu.

Pilihan Kuasa untuk Pemandu Yang Bijak

GLB memenuhi pelbagai keutamaan pemanduan. GLB 200 Progressive Line menampilkan enjin turbo 1.3 liter dengan sistem hibrid ringan 48 volt untuk peningkatan kecekapan. Bagi mereka yang mencari perasaan yang lebih sporty, GLB 250 4Matic AMG Line menawarkan kuasa hebat dengan sistem penggerak semua roda.

Harga dan Ketersediaan

Mercedes-Benz GLB facelift 2024 hadir dalam dua varian:

GLB 200 Progressive Line: Bermula dari RM291,888 (OTR tanpa insurans) GLB 250 4Matic AMG Line: Bermula dari RM342,888 (OTR tanpa insurans) Nikmati Mewah dan Prestasi

Mercedes-Benz GLB facelift 2024 menawarkan gabungan yang menarik antara gaya, prestasi, dan keselesaan. Sama ada anda memberi tumpuan kepada kecekapan atau pemanduan yang mendebarkan, terdapat varian GLB yang sesuai untuk anda. Lawati pengedar rasmi Mercedes-Benz terdekat untuk ujian pemanduan dan nikmati kemewahan seperti tidak pernah sebelum ini.

Saya mahu mendapatkan harga jualan tertinggi untuk kereta saya dalam masa 24 jam!

Muat turun Motorist App sekarang. Direka oleh pemandu untuk pemandu, aplikasi semua-dalam-satu ini membolehkan anda menerima kemas kini trafik dan suapan terkini daripada kamera trafik langsung, harga petrol yang dikemas kini dan akses pantas kepada rangkaian penuh perkhidmatan berkaitan kenderaan kami.


Bacaan Tambahan: Car Hacks for Busy Parents: Keeping the Kids Entertained on Long Drives

0 Comments