JPJ eBid membuka bidaan untuk nombor plat DFB (Kelantan) dan SB-J (Sabah)

Diterbikan oleh pada
Tidak perlu cari lebih jauh daripada JPJ eBid! Jabatan Pengangkutan Jalan Malaysia (JPJ) telah mengumumkan bahawa dua siri nombor plat baru, DFB (Kelantan) dan SB-J (Sabah), kini dibuka untuk bidaan di platform lelongan dalam talian mereka.

Siri DFB (Kelantan)

  • Bidaan dibuka: 4 Julai 2024
  • Bidaan ditutup: 8 Julai 2024 (10 PM)
  • Keputusan diumumkan: 9 Julai 2024

Siri SB-J (Sabah)

  • Bidaan dibuka: 26 Jun 2024 (sudah dibuka!)
  • Bidaan ditutup: 1 Julai 2024 (10 PM)
  • Keputusan diumumkan: 2 Julai 2024

Elakkan Caj Tambahan dan Bida Sendiri!

Ini adalah peluang anda untuk mendapatkan plat nombor yang diingini secara langsung melalui JPJ eBid dan mengelakkan caj tambahan daripada penjual semula dan ejen. Sama ada anda mencari kombinasi huruf dan nombor tertentu atau hanya mahukan plat dari negeri anda, JPJ eBid menawarkan cara yang mudah dan telus untuk menyertai proses bidaan.

Kereta Baru? Masa yang Sesuai!

Jika anda merancang untuk membeli kereta baru tidak lama lagi, bidaan di JPJ eBid membolehkan anda mendapatkan plat khas untuk memperibadikan kenderaan anda dari awal lagi.

Tidak Biasa dengan JPJ eBid?

Jangan risau! Terdapat sumber dalam talian yang tersedia untuk membimbing anda melalui proses bidaan. Anda boleh menemui arahan langkah demi langkah tentang cara menggunakan JPJ eBid dan strategi bidaan untuk membantu anda mendapatkan plat pilihan pada harga yang kompetitif.

Mencari untuk Membeli atau Menjual Kereta Terpakai?

Motorist Malaysia menawarkan platform yang mudah untuk kedua-dua pembeli dan penjual kereta.

Menjual kereta anda? Dapatkan penilaian percuma dengan Motorist dan terima tawaran kompetitif melalui sistem bidaan unik mereka. Mereka menghubungkan anda dengan rangkaian peniaga dan pembeli langsung, yang berpotensi mendapatkan harga tertinggi untuk kereta anda. Lawati laman web Motorist untuk maklumat lanjut tentang menjual kereta anda: Motorist Malaysia Sell Car

Mencari kereta terpakai? Layari senarai eksklusif kereta terpakai di Motorist yang tidak akan anda temui di tempat lain. Mereka juga boleh membantu anda menukar kenderaan sedia ada dan mendapatkan pinjaman kereta. Lawati laman web Motorist untuk senarai kereta terpakai: Motorist Malaysia Used Cars.

Saya mahu mendapatkan harga jualan tertinggi untuk kereta saya dalam masa 24 jam!

Muat turun Motorist App sekarang. Direka oleh pemandu untuk pemandu, aplikasi semua-dalam-satu ini membolehkan anda menerima kemas kini trafik dan suapan terkini daripada kamera trafik langsung, harga petrol yang dikemas kini dan akses pantas kepada rangkaian penuh perkhidmatan berkaitan kenderaan kami.


Bacaan Tambahan: Kelulusan segera untuk permohonan lengkap yang dihantar oleh mereka yang layak untuk subsidi Diesel SKDS

0 Comments