Platform Jual Kereta TERBAIK di Malaysia

Jual kereta dengan harga tertinggi dalam 24 jam

929,000

Pemandu Dilayan

RM4,452,000,000

Dalam Urus Niaga Kenderaan

2,200

Pengedar Automotif Bertauliah

Jual Kereta Anda dalam 3 Langkah Mudah

Hantar Butiran Anda

Hantar Butiran Anda

Berikan kami butiran yang diperlukan untuk mengisi maklumat asas kereta anda.

Penilaian dalam 24 Jam

Penilaian dalam 24 Jam

Peniaga dan pembeli langsung akan membuat tawaran mereka di platform kami dan kami akan menyampaikan tawaran tertinggi kepada anda.

Susun Sesi Melihat Kereta Anda

Susun Sesi Melihat Kereta Anda

Berpuas hati dengan penilaian kami? Kami akan mengaturkan tontonan tanpa kewajipan dengan pembeli untuk menjual kenderaan anda.

Mengapakah Patut Anda Menjual Kereta Anda dengan Kami?

Platform Jualan Kereta Pilihan Asia Tenggara

4.9/5 bintang kami di Facebook dan Google Review takkan tipu. Kami juga mengendalikan bilangan kereta terbanyak di Asia Tenggara, mengendalikan purata 800 kes setiap bulan.

Selamat dan Terkawal

Kami berada di sini untuk melindungi pengguna daripada peniaga yang tidak beretika. Itulah sebabnya kami mempunyai langkah kawalan kualiti yang ketat. Kami juga hanya bekerjasama dengan rakan kongsi yang diluluskan yang bereputasi

Keselesaan

Kami akan membantu anda mendapatkan harga tertinggi untuk kereta anda dalam masa satu hari daripada rangkaian kami yang terdiri daripada 1,000 pengedar bertauliah. Dengan Motorist, anda tidak perlu melawat pengedar kereta lagi.

Telus dan Fleksibel

Kami faham jika anda mempunyai keraguan. Itulah sebabnya kami berjanji untuk tidak memaksa pelanggan kami untuk menjual. Jika anda tidak pasti dan memerlukan lebih banyak masa untuk membuat keputusan, beritahu kami!

Soalan Lazim

Sila berikan kami 24 jam untuk mendapatkan penilaian tertinggi dan paling tepat untuk kereta anda. Jika anda memerlukan masa penyelesaian yang lebih cepat, beritahu kami terlebih dahulu. Penilaian terpantas kami setakat ini telah selesai dalam masa satu jam.

Kami memperoleh penilaian kereta anda melalui sistem pembidaan dalaman proprietari kami. Selepas kami memuat naik butiran kereta anda, rangkaian pengedar kereta terpakai dan pembeli langsung kami akan menyerahkan tawaran terbaik mereka untuk kereta anda. Setelah pembidaan selesai, kami mengagregatkan tawaran mereka dan menyampaikan tawaran yang tertinggi kepada anda.

Penilaian kereta kami mengambil kira jenama, model dan tarikh pendaftaran kereta. Faktor penentu lain termasuk perbatuan, kemalangan sebelumnya dan bahagian yang rosak. Untuk memastikan penilaian yang lebih tepat, sila berikan kami maklumat terperinci tentang kereta anda, termasuk keadaannya, mengikut kemampuan anda.

Ya, kami akan hitamkan nombor plat kereta anda untuk melindungi privasi anda!

Sila maklumkan kepada perunding mesra kami bahawa anda ingin meneruskan transaksi. Kami akan mengunci harga kereta anda dan mengatur tontonan tanpa kewajipan dengan pembeli untuk mengesahkan keadaan kereta anda.

Ya. Anda tidak bertanggungjawab untuk menerima sebarang potongan jika ia tidak memenuhi jangkaan anda. Tawaran yang lebih rendah hanya boleh dirundingkan jika pembeli tidak mengetahui kecacatan atau keadaan tertentu. Sekiranya tiada penyelesaian, kami akan mengaturkan tontonan dengan pembeli dengan tawaran kedua tertinggi.

Perkhidmatan penilaian kereta kami adalah dan akan sentiasa 100% PERCUMA kepada semua pelanggan kami. Walaupun selepas menerima penilaian kereta anda daripada kami, tiada kewajipan untuk anda menjual kereta anda dengan kami.

Ya. Rakan kongsi kami akan bekerjasama dengan bank anda untuk membantu anda menjelaskan pinjaman sedia ada anda. Sekiranya terdapat lebihan selepas menjelaskan pinjaman anda, baki akan dibayar kepada anda semasa penyerahan kenderaan.

Inilah apa Nurul Syakirin dan 661 pemandu berbahagia kami berkata tentang kita perkhidmatan!

Sook Ling sangat membantu dan menawarkan penjelasan terperinci untuk pilihan terbaik dan luar biasa yang tersedia. Saya sangat mengesyorkan perkhidmatannya yang luar biasa kepada sesiapa yang mencari pengalaman yang benar-benar cemerlang dan pantas ๐Ÿ‘

Harold

Ray Ng

Hafiz Mughni

Lauder Tyy

Prakash Chandasyren

Nurul Syakirin

Jordan Toh

Weng Tat Tan

Motorist Hubungi Kami

2012 NISSAN LIVINA X-GEAR 1.6L A/T dijual untuk RM9,500

dalam 4 jam lalu

2022 HONDA CITY 1.5 E dijual untuk RM66,500

dalam 4 jam lalu

2013 HONDA CIVIC 2.0 I-VTEC (A) dijual untuk RM27,000

dalam 9 jam lalu