Nombor Plat Selangor BRA Dibuka Untuk Bidaan dari 29 Jun 2022

Diterbikan oleh pada
Jabatan Pengangkutan Jalan Malaysia telah memberi lampu hijau pada siri nombor plat terbaharu Selangor, BRA — siri yang dinanti-nantikan (atau digeruni, bergantung kepada siapa yang anda tanya) kerana konotasinya yang berkaitan dengan pakaian dalam wanita!

Ini bukan sesuatu yang mengejutkan kerana sejarah JPJ yang biasanya tidak mengharamkan nombor plat lesen walau bagaimana aneh pun atau apa sahaja rujukan yang mereka pegang. Plat JEW, KFC dan TAX di Johor, Kedah dan Terengganu masing-masing semua dibenarkan dan pada pendapat kami, ia menambah hiburan pada perjalanan harian kami apabila ternampak salah satu plat ini.

Di seberang tambak, jiran-jiran kita di Singapura telah mengharamkan plat nombor siri SEA hingga SEZ kerana kekecohan mengenai siri SEX.

Pihak yang berminat boleh pergi ke portal eBid JPJ dari 29 Jun hingga 10 malam pada 3 Julai 2022 untuk mendapatkan mesin mereka plat BRA. Proses ini sepenuhnya dalam talian sekarang dan hasilnya akan dikeluarkan melalui e-mel keesokan harinya jadi tunggu dulu!

Lelaki bergembira, akhirnya kita boleh melihat BRA di jalan raya tidak lama lagi tanpa rasa takut isteri!

Saya mahu mendapatkan harga jualan tertinggi untuk kereta saya dalam masa 24 jam!


Bacaan Tambahan: Things to Take Note About Car Insurance in Malaysia

0 Comments