Tokyo Auto Salon 2023 Akan ke Kuala Lumpur Jun Ini

Diterbikan oleh pada

(Kredit Foto: TASKL)

Pameran permotoran yang terkenal dan dinanti-nantikan itu membuat lawatan pertamanya ke Malaysia dari 9-11 Jun di Pusat Pameran & Perdagangan Antarabangsa Malaysia (MITEC) di Kuala Lumpur.

Mereka yang biasa dengan Tokyo Auto Salon (TAS), pasti mengenalinya dengan rangkaian kereta unik yang mengagumkan yang mempamerkan mod kereta yang menarik diiringi oleh Ratu Lumba Jepun yang begitu popular. Ia berlaku di beberapa negara setiap tahunm dan Singapura pada 2013 menjadi lokasi yang paling hampir pada tahun-tahun sebelumnya. Peminat tempatan boleh bergembira mengetahui mereka tidak perlu menaiki kapal terbang untuk puaskan ngidaman JDM mereka.

Riduwan Matni, Ketua Pegawai Eksekutif penganjur acara Kumpulan MUSE membuat pengumuman selepas majlis menandatangani perjanjian antara San Ei Corporation dan kumpulan MUSE.

“Kami gembira mendapat lesen eksklusif untuk Tokyo Auto Salon dan merupakan satu penghormatan untuk disenarai pendek oleh San Ei Corporation, pemilik harta intelek Tokyo Auto Salon, untuk menjadi rakan kongsi mereka di luar Jepun. Tokyo Auto Salon Kuala Lumpur akan menjadi satu-satunya francais berlesen secara langsung di bawah jenama itu di dunia. Acara itu akan menghulurkan bantuan dalam menggiatkan semula industri pasaran selepas yang dilanda wabak itu,” kata Riduwan.

Edisi Singapura menarik lebih 70,000 pengunjung dan jumlah itu dijangka meningkat lebih dua kali ganda di KL tahun ini. Anda boleh membeli tiket dalam talian pada harga RM40 sehari. Nikmati diskaun 10% jika anda membeli tiket sebelum acara. Butiran tiket lanjut akan diumumkan kemudian.

Saya mahu mendapatkan harga jualan tertinggi untuk kereta saya dalam masa 24 jam!


Bacaan Tambahan: JB-Singapore Rapid Transit Link to Be Operational in 2026

0 Comments