Menang Voucher Evolt Karting bernilai RM100! Sertai kuiz "How Malaysian Are You" kami.

Diterbikan oleh pada . Dikemas kini pada 16 Oct 2023

Motorist ingin memberi ganjaran kepada anda kerana patriotisme anda pada Hari Malaysia ini! Hadiah menarik bernilai RM100 boleh dimenangi - jika anda dapat membuktikan kepada kami bahawa anda adalah seorang rakyat Malaysia sejati!

Sertai dalam Kuiz Hari Malaysia kami yang bertajuk "“How Malaysian are You”," jawab dengan betul 10 soalan didalam kuiz kami, dan anda akan secara automatik masuk dalam cabutan bertuah, di mana 30 pemenang akan dipilih.

Soalan-soalan ini akan menyentuh topik-topik yang berkaitan dengan sejarah negara kita, fakta kereta, dan Motorist - jadi pakailah topi pemikiran anda! Setiap daripada 30 pemenang kami akan memenangi baucar Evolt Karting bernilai RM100.

Rasai semangat pertandingan dan pemanduan pantas di litar Evolt Karting berhampiran Lapangan Terbang Subang, di mana anda boleh mencabar batasan anda dalam kart elektrik Sodi RSX2! Dibangunkan oleh pemandu perlumbaan antarabangsa Malaysia kita yang bangga, Weiron Tan, litar 600 meter ini mempunyai 24 selekoh dan dilengkapi dengan penghalang bertujuan yang disahkan CIK/FIA, memastikan keselamatan sambil juga memaksimumkan keseronokan anda di atas tarmac. Ketahui lebih lanjut tentang Evolt Karting di : https://www.instagram.com/evoltkarting/ 

Untuk mengambil bahagian dalam Kuiz Hari Malaysia kami, hanya perlu muat turun aplikasi Motorist kami dan daftarkan akaun anda sebelum jam 9:00 pagi pada 14 September 2023. Anda akan menerima mesej dalam aplikasi pada 15 September, berserta pautan untuk menjawab soalan kuisioner.

Untuk maklumat lanjut mengenai cara mengambil bahagian dalam pertandingan ini, rujuk panduan langkah-demi-langkah kami di bawah: 

30 pemenang bertuah akan dipilih secara rawak pada 18 September 2023.

Terma & Syarat Terpakai.

  • Responden perlu mengisi nama dan nombor telefon mereka semasa mengisi kuiz.
  • Pemenang yang dipilih akan diumumkan melalui media sosial pada 18 September 2023.
  • Pemenang yang dipilih akan dihubungi melalui aplikasi Motorist (Mel Chat).
  • Pemenang harus mengambil hadiah mereka dari pejabat Motorist.
  • Pemenang harus mengesahkan identiti mereka (nama dan nombor telefon) di pejabat Motorist.
  • Pemeng juga perlu menunjukkan bahawa mereka sudah mempunyai aplikasi kami dalam telefon mereka.

Muat turun aplikasi Motorist kami dan nikmati ciri-ciri tersuai kami, seperti mendapatkan peringatan cukai jalan, sebut harga insurans, dan juga kamera trafik langsung. Anda juga berpeluang untuk memenangi sehingga RM2,000 setiap minggu jika plat kenderaan anda sepadan dengan nombor bertuah mingguan melalui cabutan 4D Plate Win kami

Muat turun aplikasi Motorist : https://bit.ly/MaDaCo2023

0 Comments