Touch 'n Go Menjelaskan Mitos Tamat Tempoh RFID dan Menekankan Pengurusan Haus dan Lusuh

Diterbikan oleh pada

Touch ‘n Go, seorang pemain utama dalam teknologi RFID Malaysia, sedang membubarkan salah faham terkini tentang tempoh luput yang disangka bagi tag RFID. Berbeza dengan pengesahan tempoh luput, syarikat itu menjelaskan bahawa tag RFID mereka tidak luput secara semula jadi, malah menekankan kemungkinan koyakan dan kerosakan dari masa ke masa berbanding tag pintar tradisional.

Sebagai respons terhadap maklumat yang menyarankan tempoh luput tetap, Touch ‘n Go menjelaskan bahawa tag RFID mereka tidak datang dengan tarikh luput yang telah ditetapkan. Mereka memberi tumpuan kepada kempen terkini yang ditujukan kepada pengguna awal yang terlibat dalam program uji coba RFID pada tahun 2018. Inisiatif ini memberi peluang kepada pengguna ini untuk memperbaharui tag RFID mereka, terutamanya jika koyakan dan kerosakan telah menjejaskan tag mereka, melalui tawaran promosi khas.

Satu titik penting yang ditonjolkan oleh Touch ‘n Go adalah kemungkinan koyakan dan kerosakan pada tag RFID dari masa ke masa, berbeza dengan tag pintar tradisional yang biasanya hanya memerlukan penggantian bateri. Untuk menangani ini, syarikat itu menggalakkan pengguna uji coba untuk memanfaatkan tawaran khas untuk menukar tag mereka bagi prestasi yang lebih baik.

Touch ‘n Go menghuraikan prosedur bagi pengguna uji coba yang memilih untuk membeli tag RFID baru melalui promosi tersebut. Bagi pengguna ini, tag RFID uji coba yang lebih lama akan dimatikan pada 31 Januari 2024, memastikan peralihan yang lancar ke tag baru dan mengelakkan pendaftaran tag berganda untuk satu kenderaan.

Walau bagaimanapun, bagi pengguna uji coba yang memilih untuk tidak mengambil bahagian dalam promosi, Touch ‘n Go menjelaskan bahawa tag RFID uji coba sedia ada mereka akan terus beroperasi dan dikaitkan dengan kenderaan mereka. Objektif syarikat adalah untuk menyorot kepentingan menangani masalah koyakan dan kerosakan pada tag RFID sambil memberi jaminan kepada pengguna tentang kebolehan berterusan tag mereka yang sedia ada.

Ingin tahu nilai kereta anda sekarang? Klik disini untuk mendapakat pernilaian percuma. https://bit.ly/Hassle-Free-Valuation

Artikel original dan gambar diperolehi dari:

Saya mahu mendapatkan harga jualan tertinggi untuk kereta saya dalam masa 24 jam!


Bacaan Tambahan: Kadar Letak Kereta Malaysia’s Mall 2023: Bahagian 1

0 Comments