Ujian Jalanan JAECOO J7 AWD Telah Tiba di Malaysia

Diterbikan oleh pada . Dikemas kini pada 15 Dec 2023

Di tengah peralihan global menuju kenderaan elektrik dan inovasi digital, industri automotif mengalami pengembangan yang tiada tandingannya merentasi sempadan. Malaysia telah muncul sebagai pasaran utama dalam gerakan global ini, dan di barisan hadapan adalah JAECOO, sebuah jenama yang berkait rapat dengan Chery, direka secara strategik untuk pertumbuhan pasaran antarabangsa. Fokusnya adalah untuk menyampaikan produk yang menarik yang disesuaikan dengan pilihan gaya hidup yang lebih halus bagi demografi profesional yang baru muncul.

JAECOO berkomitmen untuk menghasilkan SUV bandar luar biasa dalam segmen premium, sejajar dengan keinginan berubah konsumer hari ini. Menganjurkan falsafah "Lahir Global", jenama ini bertujuan untuk unggul dalam pasaran automotif yang sangat kompetitif dengan menekankan prestasi dan standard global.

Pelancaran JAECOO sudah dalam proses, ditandai dengan kedatangan dua unit pertama JAECOO J7 AWD pandu kiri di Malaysia. Ujian jalan yang ketat sedang dijalankan untuk memastikan prestasi dan keselamatan optimum. Preview eksklusif telah ditawarkan kepada pedagang dan pelabur berpotensi, menimbulkan anticipasi terhadap pembukaan pameran. Usaha pemasaran awal diatur untuk menimbulkan keghairahan menjelang pelancaran rasmi pada tahun 2024 di pasaran Malaysia.

Walaupun spesifikasi global membanggakan enjin petrol turbo 1.6 liter empat-silinder dengan kuasa 194hp dan tork 290Nm, spesifik untuk Malaysia masih tidak pasti. Dua unit di Malaysia adalah penggerak roda semua, berbeza dengan model penggerak roda hadapan di China.

JAECOO Malaysia telah secara rasmi melancarkan halaman Facebooknya untuk memberitahu peminat dan pelanggan berpotensi. Laman web rasmi dijangka siap menjelang Januari 2024, menyediakan maklumat yang komprehensif. Sementara itu, pelanggan boleh menerokai butiran tambahan di laman web JAECOO Global.

JAECOO Malaysia telah memulakan program pengambilan peniaga semula jadi untuk mempersiapkan pengenalan model pertamanya pada tahun yang akan datang. Sementara jenama ini bersiap sedia untuk memasuki pasaran Malaysia secara rasmi, ia bertujuan untuk menentukan semula pengalaman SUV luar bandar dengan teknologi canggih dan pengalaman perjalanan yang tiada tandingannya. Jangan lepaskan kemas kini dan acara terkini dari JAECOO Malaysia.

Artikel original dan gambar diperolehi dari:

Saya mahu mendapatkan harga jualan tertinggi untuk kereta saya dalam masa 24 jam!

Muat turun Motorist App sekarang. Direka oleh pemandu untuk pemandu, aplikasi semua-dalam-satu ini membolehkan anda menerima kemas kini trafik dan suapan terkini daripada kamera trafik langsung, harga petrol yang dikemas kini dan akses pantas kepada rangkaian penuh perkhidmatan berkaitan kenderaan kami.Bacaan Tambahan: Kadar Letak Kereta Malaysia’s Mall 2023: Bahagian 1

0 Comments