Pelarasan Bayaran Tempat Letak Kereta Di Pavilion Kuala Lumpur Untuk 2024

Diterbikan oleh pada

Bermula pada 1 Januari 2024, Pavilion Kuala Lumpur, yang dikenali sebagai salah satu pusat membeli-belah utama di Malaysia, akan melaksanakan kadar tempat letak kenderaan yang telah dikemaskini. Perubahan ini, yang diumumkan oleh pengurusan Pavilion KL, bertujuan untuk menampung kos operasi dan mengekalkan kualiti perkhidmatan tempat letak kenderaan. Kadar yang dikemaskini adalah seperti berikut:

Kadar Tempat Letak Kenderaan Mengikut Jam:

  • Siang (Sebelum 5 petang): RM4/jam (sebelum ini RM3/jam)

Yuran Tempat Letak Harian Maksimum:

  • Siang (Sebelum 5 petang): RM40 (sebelum ini RM30)

Kadar Tetap Selepas 5 petang:

  • Hari Biasa: RM10 (sebelum ini RM8)
  • Hujung Minggu/Cuti Umum: Tiada kadar tetap; RM4/jam (maksimum RM40/hari)

Selain itu, Pavilion KL tetap komited untuk menggalakkan alternatif pengangkutan mesra alam. Bagi pelawat yang memilih pengangkutan awam, Pavilion KL bekerjasama dengan MyCity Pass, menawarkan tawaran istimewa. Pelanggan boleh menggunakan MRT ke Bukit Bintang hanya dengan RM5 sehari menggunakan MyCity Pass. Pek ini memberikan akses tanpa had kepada perkhidmatan Rapid KL LRT, MRT, Monorel, BRT, bas Rapid KL, dan perkhidmatan bas pengumpan MRT.

Penyesuaian kadar tempat letak kenderaan ini dan sokongan terhadap pilihan pengangkutan awam menekankan komitmen Pavilion KL untuk memberikan pengalaman membeli-belah yang menyeluruh dan mudah. Sementara kita melangkah ke tahun 2024, pelanggan boleh mengharapkan perkhidmatan yang ditingkatkan dan inisiatif berterusan untuk mengukuhkan Pavilion KL sebagai destinasi pilihan untuk membeli-belah dan berehat.

Artikel original dan gambar diperolehi dari:

Saya mahu mendapatkan harga jualan tertinggi untuk kereta saya dalam masa 24 jam!

Muat turun Motorist App sekarang. Direka oleh pemandu untuk pemandu, aplikasi semua-dalam-satu ini membolehkan anda menerima kemas kini trafik dan suapan terkini daripada kamera trafik langsung, harga petrol yang dikemas kini dan akses pantas kepada rangkaian penuh perkhidmatan berkaitan kenderaan kami.Bacaan Tambahan: Kadar Letak Kereta Malaysia’s Mall 2023: Bahagian 1

0 Comments