Pilihan Kereta Untuk Valentine's Day Yang Terbaik

Diterbikan oleh pada . Dikemas kini pada 21 Mar 2024

Kawan-kawan, jika anda memandu salah satu daripada kereta-kereta ini untuk tarikh yang penuh harapan pada 14 Februari, dia mungkin akan mencintai anda lebih dan anda berdua mungkin bersama selamanya sebagai pasangan yang penuh kasih, memandu ke mana-mana sebagai pasangan yang penuh kasih.

Akhirnya, penampilan peribadi anda, pakaian, watak, dan pencapaian hanya boleh berbuat begitu banyak apabila mengejar gadis yang telah anda tetapkan pandangan anda.

Lebih sukar untuk memberi kesan kepada wanita jika rupa anda berada dalam kategori "ah beng bochup" (di mana rasa selesa lebih penting daripada kelihatan keren), tahap bakat semula jadi anda tidak berada di mana-mana dekat JJ Lin, pencapaian hidup anda tidak luar biasa, dan watak anda tidak sama sekali versi Singapura Pangeran Tampan.

Berbicara tentang kerajaan, pernah ada satu undian di Britain yang mendedahkan apa yang difikirkan oleh 2,000 dewasa Britain tentang kereta dalam konteks berdating.

Satu dari sepuluh daripada mereka percaya bahawa kereta yang bagus lebih penting daripada rasa humor yang baik, sopan santun, atau kecerdasan apabila berhadapan dengan tarikh yang potensial. Dengan kata lain, datang untuk berdating dengan kereta yang baik boleh menyamarkan atau setidak-tidaknya mengatasi kekurangan anda sebagai seorang lelaki yang tidak lucu, tidak sopan, dan tidak terlalu pintar.

Hampir separuh wanita yang diundi ingin tarikh mereka menjemput mereka dengan kereta, dan tiga suku daripada wanita-wanita ini mengatakan bahawa adalah penting kereta itu bersih di dalam dan di luar, dengan sesetengah daripada mereka menambah bahawa mereka tidak akan mempertimbangkan tarikh kedua dengan lelaki yang sama jika keretanya kotor.

Jadi, apa pun kereta yang anda pandu/pinjam/sewa untuk tarikh panas itu, anda patut mencucinya dan menyusun kemas dalam kabin, tetapi jangan lupa untuk merapihkan diri anda menjadi keadaan yang boleh diterima untuk sepadan dengan kereta bersih anda.

Berikut adalah senarai Motorist kereta paktor terbaik untuk Hari Valentine:

CONVERTIBLE

Wanita cenderung mempunyai tempat lembut untuk convertible, yang telah terbukti secara tidak saintifik membuat mereka lemah pada lutut dan terus terjatuh ke dalam kabin tanpa topi.

Menyapu wanita dengan convertible adalah mudah - hanya turunkan topi, sama ada sebelum menjemput mereka atau sebaik sahaja mereka masuk ke dalam kereta.

Melipat topi adalah ballet elektrik, mekanikal yang pasti membuat mereka terkesan. Bahkan melipat topi secara manual, seperti dalam roadster gaya lama, juga akan membuat mereka terkesan kerana itu menunjukkan bahawa lelaki itu pandai dengan tangannya. Dia akan mendapat mata bonus pada skala "hands-some" jika menggunakan kotak gear manual.

KERETA DUA PINTU

Kereta dengan separuh bilangan pintu biasa (dua sebaliknya empat) pada umumnya dua kali lebih seksi untuk wanita yang sedang bercinta, kerana kereta tersebut lebih mudah/menyenangkan bagi pasangan dan secara automatik menghalang roda ketiga dari ikut serta dalam perjalanan.

Formula adalah mudah - dua pintu untuk dua orang, tetapi jika sesiapa mahu/perlu menyertai pasangan itu, sila beri laluan melalui belakang tempat duduk hadapan dan letakkan diri anda di belakang kami dan jangan sekali-kali di antara kami.

KERETA COMEL

Teorinya di sini, tidak ada cik boleh menolak kereta kartun, terutama jika dipandu oleh seorang Car-sanova yang berkelakuan comel.

Kebolehan menarik untuk kereta adalah seni dengan reka bentuk yang sangat berbeza, tetapi terdapat beberapa teknik serupa yang secara konsisten berjaya mendapatkan komen "ooh, sangat comel" dari wanita, kanak-kanak, dan bahkan lelaki macho.

Pertama dan terutama, buat ia agak kecil - semakin kecil kereta, semakin comel ia kelihatan, tanpa perlu berusaha. Hanya lihat semua kereta mini kei yang dikasihi dari Jepun dan supermini Eropah yang paling kecil.

Kedua, buat lampu hadapan bulat atau oval - "mata" tersebut adalah tingkap ke jiwa yang comel di dalam makhluk yang kelihatan hidup. Contoh termasuk Mini zaman dulu, Mini moden, Fiat 500, dan VW Beetles.

Ketiga, beri warna yang comel. Merah jambu, sebagai contoh, menarik perhatian gadis-gadis, dari peminat Barbie di Amerika hingga ah lian cantik di Asia. Biru bayi, kuning lemonade, jingga yang disolek matahari, dan hijau rumput juga menarik perhatian wanita yang melihat dunia cat melalui kaca mata berwarna mawar.

SUPERCAR

Rendah ke tanah, ringan dan bermaksud, bising dan bangga, supercar ini sangat berkesan membuat wanita jatuh cinta - dari gadis remaja yang lebih kenal dengan bintang K-pop, hingga wanita dewasa yang telah melihat segalanya.

Jika anda mempunyai keistimewaan memandu teman wanita anda dengan supercar, anda sudah menjadi superman dalam skema automotif, meluncur di jalur cepat dengan "Lois Lane" anda.

KERETA OFF-ROAD

Kenderaan yang boleh pergi ke mana-mana, menangani apa sahaja, menghantar isyarat kuat tentang kesediaan seorang lelaki untuk pergi ke hujung dunia untuk memuaskan separuh yang lebih baiknya, bukan hanya pada Hari Valentine tetapi setiap hari hingga hujung jalan atau hubungan.

Sebuah kereta off-road yang betul dengan pemanduan empat roda, tayar semua alam, dan ketangguhan seorang komando adalah tiket yang tepat untuk pasangan yang suka menjelajah dalam kehidupan bahagia mereka bersama - di jalan atau di luar jalur yang biasa.

Kereta off-road juga fantastik dari segi paktor praktikal. Ia boleh dipandu ke hampir mana-mana, dari tempat-tempat bandar yang kasar ke kawasan pedalaman yang kotor. Perjalanannya tidak akan terganggu atau terputus oleh cuaca buruk atau bencana yang mengerikan. Ia bersedia untuk membina perkhemahan dalam suasana romantis di bawah bintang/selimut.

Bacaan Tambahan: Kadar Letak Kereta Malaysia’s Mall 2023: Bahagian 1

Saya mahu mendapatkan harga jualan tertinggi untuk kereta saya dalam masa 24 jam!

Muat turun Motorist App sekarang. Direka oleh pemandu untuk pemandu, aplikasi semua-dalam-satu ini membolehkan anda menerima kemas kini trafik dan suapan terkini daripada kamera trafik langsung, harga petrol yang dikemas kini dan akses pantas kepada rangkaian penuh perkhidmatan berkaitan kenderaan kami.

0 Comments