Smart Malaysia meluaskan diskaun 30% untuk merangkumi lebih daripada 1,000 pengecas awam di seluruh negara

Diterbikan oleh pada

Berita mengujakan dari Smart Malaysia! Bersedia untuk tawaran yang elektrik yang akan menyemarakkan sambutan Ramadan dan Hari Raya anda!

Pemilik kereta Smart, dengarlah: Anda kini boleh menikmati diskaun elektrik 30% untuk yuran cas awam apabila anda mengisi tenaga menggunakan Aplikasi Hello smart. Dengan bekerjasama bersama Pengendali Titik Cas (CPO), kami bersedia untuk mempercepatkan pengalaman 'Balik Kampung' anda! Mulai dari 6 hingga 14 April 2024, bersiaplah untuk perjalanan yang lebih berpatutan dan lancar. Jangan lepaskan tawaran voltan tinggi ini.

Dengan menggunakan Aplikasi Hello smart, pengguna dapat menikmati diskaun 30% dan mendapat akses kepada rangkaian stesen cas yang komprehensif merentasi seluruh negara, dengan lebih daripada 1,000 titik cas awam yang tersedia secara terpadu. Mencari stesen berhampiran, memeriksa ketersediaan, dan memulakan sesi pengecasan menjadi lebih mudah melalui aplikasi ini. 

Tawaran ini meliputi rakan kongsi seperti Gentari, JomCharge, dan stesen chargEV, tersebar di lebih daripada 400 lokasi di seluruh negara, merangkumi tempat-tempat popular seperti pusat membeli-belah, bangunan pejabat, dan kemudahan tempat letak kereta awam.

Untuk menyesuaikan pengalaman, pemilik kereta smart boleh mengunjungi wakil jualan smart terdekat, lengkap dengan stesen pengecas khas. Semasa kenderaan mereka sedang mengecas, pemilik boleh menikmati pelbagai perkhidmatan yang ditawarkan oleh wakil jualan, seperti ruang tunggu yang selesa dan minuman ringan. Strategi inovatif ini tidak hanya menyediakan pilihan pengecasan yang bebas masalah tetapi juga meningkatkan lawatan ke wakil jualan, memastikan pelanggan menikmati keselesaan dan kemudahan semasa berada di sana.

Artikel original dan gambar diperolehi dari:

Saya mahu mendapatkan harga jualan tertinggi untuk kereta saya dalam masa 24 jam!

Muat turun Motorist App sekarang. Direka oleh pemandu untuk pemandu, aplikasi semua-dalam-satu ini membolehkan anda menerima kemas kini trafik dan suapan terkini daripada kamera trafik langsung, harga petrol yang dikemas kini dan akses pantas kepada rangkaian penuh perkhidmatan berkaitan kenderaan kami.Bacaan Tambahan: Had laju di Jalan Persekutuan dikurangkan sempena Hari Raya Aidilfitri 2024

0 Comments