50% 'Saman' Discount at Keluarga Malaysia Event

Diterbikan oleh pada
Jika anda telah mengumpul slip saman atau anda ingin meringankan beban kewangan anda, luangkan sedikit masa dan pergi ke jerayawara Jelajah Aspirasi Keluarga Malaysia untuk mendapatkan diskaun bagi saman anda.

Kita semua gemar diskaun, itulah yang menyebabkan kita berbelanja berlebihan semasa musim jualan sama ada untuk pakaian, makanan atau elektronik. Tetapi bagaimana dengan saman trafik? Kita kata, Malaysia Boleh!

Ini bukan kali pertama diskaun ditawarkan untuk saman trafik, namun JPJ baru sahaja menawarkan potongan 70% saman dari 13 April hingga 11 Jun kelmarin sempena ulang tahun ke-75 mereka. Pesalah jalan raya juga diberi peluang untuk membayar hanya 20% daripada denda mereka pada hujung tahun lepas.

Satu-satunya kelemahan untuk pusingan diskaun ini adalah anda perlu pergi secara fizikal ke acara itu untuk menikmatinya. Dari 1 hingga 3 Julai turuni ke litar Dato Sagor di Pasar Salak dan selesaikan denda PDRM dan JPJ anda pada separuh harga. Kami mengesyorkan agar anda menyelesaikan denda MDPT pada hari terakhir jerayawara kerana kadar diskaun meningkat kepada 80% pada masa itu.

Ia sememangnya inisiatif Malaysia yang unik dan ia mungkin satu cara untuk menarik lebih ramai orang hadir ke acara itu tetapi hei, kami tidak merungut! Semak jika anda ada sebarang saman yang perlu dibayar dan turun ke acara itu hari ini!

Tuntut penilaian kereta percuma anda hari ini!


Bacaan Tambahan: Things to Take Note About Car Insurance in Malaysia

0 Comments